De verkiezingen zullen op 5 Juni plaats vinden.

Kiezers en kandidaten kunnen zich dus tot 26 maart inschrijven. Alle geregistreerde leden kunnen deelnemen aan de verkiezingen, zelfs als ze hun abonnement aan de gemeenschap niet hebben betaald.

Wacht niet tot het laatste moment, schrijf je zo snel mogelijk in!!

Om u te registreren als kiezer: www.armencom.be/nl/deelnemen Om zich kandidaat te stellen: Kandidatuurverklaring (google.com)

Op 5 Juni 2022, zullen de verkiezing van vertegenwoordigers van de Armeense gemeenschap in België plaats vinden. Deze 30 vertegenwoordigers, en het comité dat zij zullen aanstellen, zullen de komende 4 jaar de Armeniërs in dit land vertegenwoordigen. We hopen oprecht dat alle leden van de gemeenschap kunnen deelnemen aan deze belangrijke verkiezingen.

Kandidaat zijn

Dit is het moment om uw kandidatuur voor te leggen aan de Algemene Raad van Vertegenwoordigers van Armeniërs in België. Alle Armeniërs ouder dan 21 jaar die 4 jaar in België wonen, kunnen een aanvraag indienen. De belangrijkste voorwaarde is dat je bereid bent om je talenten in dienst te stellen van de gemeenschap. Dus waarom jij niet? Aarzel in geval van moeilijkheden niet om contact op te nemen met het Comité, we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je mag stemmen en je kandidatuur te stellen.

Breng je vrienden op de hoogte

Veel Armeniërs in België staan nog niet ingeschreven in het kiezersregister. Nodig je vrienden en kennissen uit om zich ook hier in te schrijven. De gemeenschap rekent op u! Om de statuten van de gemeenschap te raadplegen, ga naar armencom.be in het tabblad “Statuten van de C.A.B.”